A L’ANUNCIACIÓ ENS “EMOCIONEM A LEOCITY”

 

Durant aquests dies, tots els membres del nostre Centre, estem celebrant la Setmana del Llibre amb un gran nombre d’activitats que posen el punt i final a totes les emocions que els llibres ens han despertat. Hem plorat llàgrimes de cotò en pèl amb el “Patito feo”, “Platero” i “El príncipe feliz”, ens hem enfadat amb el Sr. Srcooge i amb el conte de “Enfadados”, hem tingut molta por amb “Nochebuena de fantasmas” i “Juan sin miedo”. “Selim” i “Tristania imperial” ens han fet plorar “llàgrimes de risa” i, fins i tot, els més menuts del cole s’han emocionat gràcies a la poesia de Gloria Fuertes i Juan Ramón Jiménez.

Durant la setmana, els nostres xiquets i xiquetes, han compartit experiències lectores i han fet un apadrinament lector on contaven relats als seus companys. Els alumnes de Secundària i els més majors de primària  els han contat contes als més menuts; hem tingut un contacontes col·lectiu, on totes les classes d’Educació Infantil gaudien d’històries narrades per les seues “seños”, etc. I… no podem oblidar a les famílies que, per fi, han pogut presentar als seus fills i filles allò que durant uns mesos han preparat i, cal dir, que ens han fet emocionar! Des d’ací, un milió de gràcies per la vostra col·laboració.

Però, com no anàvem a finalitzar aquest projecte amb una gran representació en la qual totes les emocions es reuniren? Hem rebut una carta i ha aparegut el “Cavaller de l’armadura oxidada” que s’ha quedat sense emocions i necessita que aquestes vagen a altres ciutats que també estan buides de sentiments. Professor i alumnes ens hem reunit per exalçar als llibres, eixos objectes curiosos que sempre ens fan sentir. 

 

 

extraescolares

 

educamos

 

IMG 20180918 105600

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

admision

Contador de visitas
130869

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405