Visita de Carles Alberola

 

El dia 29 de noviembre, al Saló d´Actes del col.legi  vam rebre la visita de l´autor, actor i director teatral de la Companyia Albena Teatre, Carles Alberola. L’autor és conegut per sèries de televisió com Autoindefinits, Maniàtics i obres teatrals com Spot i Besos.

DSC 0242b

Els alumnes de 4t d´ESO, 1r de

Batxiller i els nostres periodistes de 3r d´ESO van fer-li preguntes relacionades amb els seus inicis, les influències rebudes al llarg de la seua trajectòria i les tècniques teatrals. L´escriptor va estar molt proper amb tots i va donar molts bons consells en relació amb els estudis i les professions. Els alumnes de batxiller, especialmente interessats pel tema teatral, ja que están preparant una obra, van gaudir un poquet més de la seua presència i de les seues recomanacions.

DSC 0255b

 

 

 

 

Al finalitzar l’acte, la Directora María Teresa Esteban Belenguer li va lliurar i li va imposar la beca del nostre col.legi , en senyal d’agraïment per visitar el nostre centre. L’autor valencià va marxar molt content per la participió i l’interés mostrat pels nostres alumnes.  

Moltíssimes gràcies Albert pel teu bon saber fer, va ser una experiència interessant per a tots.

 

admision

 

educamos

 parroquia

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

Contador de visitas
164465

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405