Inauguració del Projecte de Animació a la Lectura

 

Benvinguts tots i totes. Hui ha sigut un gran dia ha arribat el moment de inagurar el projecte d'animació a la lectura del curs 2017/2018 que porta per lema "Luces, cámaras y a leer". Aquest curs estarà dedicat al món del cinema, tots els llibres que us aneu a llegir han sigut portats a la gran pantalla. En l'actualitat és innegable que el cinema ocupa un lloc preferent entre les aficions de la majoria de les persones. Tant xiquets, com a joves i adults dediquen bona part del seu temps d'oci i entreteniment al visionat de pel·lícules de tot tipus de gènere en funció de les seues preferències, valors estètics o culturals. 

 

pal1

 

pal2En el cinema conflueixen diversos llenguatges artístics fonamentals per al desenvolupament humà. Tots aquests són abordats en el col·legi baix la denominació de les corresponents assignatures . L'escriptura, la dramatització, la lectura, la interpretació, el llenguatge no verbal, la música, el disseny, les TIC… llenguatges que trobem de manera simultània en el cinema i no trobem, de la mateixa manera, en cap altre fenomen ni cap altra forma d'expressió. Les pel·lícules tenen el poder de traslladar-nos al més íntim del nostre ésser o el nostre pensament; ens permeten traslladar-nos a diferents llocs, entorns, èpoques; ens faciliten el coneixement de relats, històries, personatges; ens desenvolupa la imaginació i la creativitat; ens afecten a les emocions permetent-nos riure, plorar, patir, etc. En definitiva, ens ajuden tant a comprendre'ns millor a nosaltres mateixos com a comprendre diferents realitats socials. 

 

Aprofitant aqueixa capacitat que té el cinema de traslladar-nos a altres èpoques hem preparat un acte d'inauguració en el qual mitjançant les bandes sonores de diferents pel·lícules hem fet un passeig per la seua història des dels seus orígens, el cinema mut fins a l'actualitat.

 

pal4

pal3

admision

 

educamos

 parroquia

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

Contador de visitas
164466

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405