Trobada Família Escola

El passat divendres 27 vàrem celebrar la Trobada Família Escola amb una ampla participació per part d’alumnes, pares i professors. La Trobada tancava la setmana del llibre que hem celebrat amb el lema: llums, càmeres ... a llegir. Hi hagué de tot. Els alumnes voluntaris prepararen per als més xicotets tallers i jocs esportius, els pares i professors presentaren activitats que havien organitzat dins del Pla d’Animació Lectora, altres alumnes havien preparat la Taula de dolços per a berenar, amb dinars i dolços fets pels alumnes i les famílies, els pares de l’AMPA col·laboraren també amb el bar i la venda d’orxata i fartons donats per Serunión i amb l’elaboració de xapes. L’ambient fou realment familiar amb un bon moment de convivència i de compartir els diferents projectes realitzats al llarg del curs.

 

famesc.redimensionado

 

 

famesc4Volem agrair la col·laboració solidària de tots els participants que ens ha permès donar a Caritas Parroquial 1.260 €, més 345 € que donarem al projecte de l’arquebisbat “Un estiu diferent”. El centre de La Anunciació torna a mostrar la seua solidaritat amb els més necessitats.

 

Gràcies també per l’esforç i col·laboració als alumnes voluntaris, pares, AMPA, personal d’administració i serveis, professors i Serunión. Gràcies a tots la vesprada va ser un moment entranyable de convivència malgrat la pluja que ens va acompanyar.

 

 

famesc3

extraescolares

 

educamos

 parroquia

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

admision

Contador de visitas
152180

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405