A L’ANUNCIACIÓ ENS “EMOCIONEM A LEOCITY”

 

Durant aquests dies, tots els membres del nostre Centre, estem celebrant la Setmana del Llibre amb un gran nombre d’activitats que posen el punt i final a totes les emocions que els llibres ens han despertat. Hem plorat llàgrimes de cotò en pèl amb el “Patito feo”, “Platero” i “El príncipe feliz”, ens hem enfadat amb el Sr. Srcooge i amb el conte de “Enfadados”, hem tingut molta por amb “Nochebuena de fantasmas” i “Juan sin miedo”. “Selim” i “Tristania imperial” ens han fet plorar “llàgrimes de risa” i, fins i tot, els més menuts del cole s’han emocionat gràcies a la poesia de Gloria Fuertes i Juan Ramón Jiménez.

Durant la setmana, els nostres xiquets i xiquetes, han compartit experiències lectores i han fet un apadrinament lector on contaven relats als seus companys. Els alumnes de Secundària i els més majors de primària  els han contat contes als més menuts; hem tingut un contacontes col·lectiu, on totes les classes d’Educació Infantil gaudien d’històries narrades per les seues “seños”, etc. I… no podem oblidar a les famílies que, per fi, han pogut presentar als seus fills i filles allò que durant uns mesos han preparat i, cal dir, que ens han fet emocionar! Des d’ací, un milió de gràcies per la vostra col·laboració.

Però, com no anàvem a finalitzar aquest projecte amb una gran representació en la qual totes les emocions es reuniren? Hem rebut una carta i ha aparegut el “Cavaller de l’armadura oxidada” que s’ha quedat sense emocions i necessita que aquestes vagen a altres ciutats que també estan buides de sentiments. Professor i alumnes ens hem reunit per exalçar als llibres, eixos objectes curiosos que sempre ens fan sentir. 

 

 

extraescolares

 

educamos

 parroquia

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

admision

Contador de visitas
145736

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405