Jornada de portes obertes de la UPV

upv

 

Els alumnes de 2n de Batxillerat han participat en les Jornades de portes obertes a la Universitat Politècnica de València.

Molts dels nostres alumnes són els futurs enginyers, arquitectes o informàtics que eixiran el dia de demà d'aquesta Universitat. 

Cortometrajes Participa Méliès

 

Los alumnos de 2º de Bachillerato se han lanzado al mundo del cine grabando unos cortometrajes con los que han participado en el concurso Participa Méliès de "La Caixa". El trabajo lo han realizado desde las optativas de TIC II y Artes Escénicas.

 

¡Ahora necesitan nuestra ayuda en forma de voto! Os animamos a que disfrutéis de su obra y votéis al que más os guste. Para confirmar vuestro voto, tendréis que hacerlo desde la dirección de correo que habéis escrito al votar.

 

La decisión

 

decision

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slavery

slavery

 

Destino

destino

 

 

 

 

 

 

 

 

 Te lo cuento sin contarte nada

 

cuento

 

Jornades d'Orientació de la UV

 

Els alumnes de Batxillerat assistitiren a les Jornades d'Orientació de la Universitat de València. Al finalitzar estaven molt il·lusionats i amb ganes de començar la seua vida universitària.

 

Bac

Visita de Julia Climent Monzó

17103257 439270419744878 1713488834084523820 n

 

El passat 3 de Març i amb motiu de les III Trobades de professionals amb alumnes de Batxillerat, va visitar el col·legi JULIA CLIMENT MONZÓ; ex Secretària Autonòmica de Cultura de la Conselleria d’Educació i actualment directora dels centres de formació Studio.

Julia Climent va fer un recorregut per la seua trajectoria acadèmica i professional, contant el seu pas per la Comissió Europea i els diversos càrrecs de responsabilitat que ha ocupat a l’Administració Autonòmica Valenciana.

Per a concloure la seua intervenció i després del torn de preguntes, va finalitzar l’acte amb unes conclusions i uns consells per als nostres alumnes i el seu futur immediat. Estem convençuts que trauran bon profit d’ells.

Moltes Gràcies Julia, pel teu bon saber fer i ja saps on tens el teu cole i ta casa.

 

Teatro en el aula

 

El pasado viernes 18 de noviembre, los alumnos de Literatura Universal de I Bachiller recibieron una visita muy especial. La actriz Isabel Torrijo Latorre ( actualmente participa en la obra de teatro Bodas de sangre) estuvo con nosotros para contarnos su experiencia encima de los escenarios y para darnos unos consejos muy valiosos, que sin duda, les ayudarán a la hora de interpretar una obra de teatro.

 

collage-2016-11-29

Subcategorías

escolarizacion2018b

 

educamos

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

Contador de visitas
966214

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405