Guanyadores Olimpíades de Valencià

 

Estem d'enhorabona, les nostres alumnes de 2n de Batxillerat Martina Carceller i Patricia Fuentes han rebut de la mà de la rectora de la Universitat de València Na Mavi Mestre, els diplomes de guanyadores de les Olimpíades de Valencià.

 

OlimpiadasVal

Graduació Batxillerat 2018

graduacion

 

El passat divendres 25 de juny, celebràrem la graduació de la quarta promoció dels alumnes de segon de Batxillerat amb una emotiva Eucaristía a la nostra Parroquia el Patriarca San José en companyia tant del professorat com de l'alumnat i les seues famílies.

En acabar l'acte religiós, vam passar al patí per a continuar amb la cerimònia purament acadèmica. En primer lloc, vam gaudir de les veus del cor del nostre centre interpretant el Veni Creator,a continuació es van produir els parlaments del representants del pares i els alumnes, així com del tutor i la directora titular. Finalment, acomiadarem als nostres alumnes amb la imposició de la beca del col·legi. Per finalitzar l'acte el centre tenía preparat un berenar sopar i vam compartir una bona estona professors, alumnes i famílies.

 

Moltíssima sort amb el nou camí que els queda per recórrer als nous titulats en Batxillerat!     

 

graduacion2

Jornada de portes obertes de la UPV

upv

 

Els alumnes de 2n de Batxillerat han participat en les Jornades de portes obertes a la Universitat Politècnica de València.

Molts dels nostres alumnes són els futurs enginyers, arquitectes o informàtics que eixiran el dia de demà d'aquesta Universitat. 

Cortometrajes Participa Méliès

 

Los alumnos de 2º de Bachillerato se han lanzado al mundo del cine grabando unos cortometrajes con los que han participado en el concurso Participa Méliès de "La Caixa". El trabajo lo han realizado desde las optativas de TIC II y Artes Escénicas.

 

¡Ahora necesitan nuestra ayuda en forma de voto! Os animamos a que disfrutéis de su obra y votéis al que más os guste. Para confirmar vuestro voto, tendréis que hacerlo desde la dirección de correo que habéis escrito al votar.

 

La decisión

 

decision

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slavery

slavery

 

Destino

destino

 

 

 

 

 

 

 

 

 Te lo cuento sin contarte nada

 

cuento

 

Jornades d'Orientació de la UV

 

Els alumnes de Batxillerat assistitiren a les Jornades d'Orientació de la Universitat de València. Al finalitzar estaven molt il·lusionats i amb ganes de començar la seua vida universitària.

 

Bac

Subcategorías

admision

 

educamos

 parroquia

Menú fuera de servicio hasta Septiembre 2017

PLAN DE PASTORAL Mod 2

Contador de visitas
157714

Contacto

 

Dirección: C/ Conserva, 2   46022  (VALENCIA)  Teléfono:  963 304 412  Fax:  963 309 405